Vervolg klimaatboomactie

Maandag 9 november 2020

De klimaatboomactie, waarbij inwoners met een hoge korting bomen en hagen konden kopen, was binnen een mum van tijd uitverkocht. Voor iedereen die achter het net heeft gevist of de berichten gemist heeft, is er goed nieuws. Volgend jaar komt er een nieuwe klimaatboomactie!

Actie najaar 2021

In het najaar van 2021 hebben inwoners wederom de mogelijkheid om bomen en hagen tegen een gereduceerd tarief te kopen. Dus draag jij graag je steentje bij aan een groener straatbeeld, een natuurlijkere omgeving voor vogels en insecten of een betere luchtkwaliteit? Wil je graag de schutting vervangen voor een groene haag? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief. Dat kan via deze link. Zo blijf je op de hoogte van het vervolg van deze actie en ontvang je tevens de laatste nieuwtjes van de gemeente. Vanaf september kun je je bestelling plaatsen.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.