Geef een jas en verwarm een hart!

Maandag 9 november 2020

Het aantal dak- en thuislozen, volwassenen en kinderen die in armoede leven neemt helaas fors toe. Met het doneren van een winterjas help je duizenden mensen in Limburg die het momenteel erg zwaar hebben.

Doe jij mee? Onze burgemeester ging je al voor. 

Verzamel heren, dames en vooral kinderjassen (graag wel in goede staat en schoon verpakt in een plastic zak) die je niet meer gebruikt en lever ze in op het gemeentehuis! Wij zorgen dan dat ze terecht komen bij Kledingbank Limburg en Leger des Heils.

Inleveren van de jassen kan tot en met 20 november. 

Je kunt eventueel een kaartje met een persoonlijke boodschap bij de jas doen. 

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.