Subsidie volwassenenonderwijs Zuid-Limburg 2021

Donderdag 24 september 2020

In Stein moet iedereen kunnen meedoen! Beheersing van de Nederlandse taal, rekenen en computervaardigheden spelen daarbij een belangrijke rol. In onze gemeente kunnen organisaties die zich inzetten om taal-, reken- en computervaardigheden van volwassen inwoners te verbeteren subsidie krijgen. 

Lees in dit bestand (PDF, 124.9 kB) alle voorwaarden om voor deze subsidie in aanmerking te komen. Hier vind je het aanvraagformulier (PDF, 96.0 kB). 

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.