Rioolwerkzaamheden in Meers

Vrijdag 21 augustus 2020

In Meers wordt van maandag 24 augustus t/m maandag 21 september de riolering gereinigd, geïnspecteerd en gerepareerd. De omwonenden ontvangen een dezer dagen een brief met daarin meer informatie.

Maatregelen voor de verkeersveiligheid

De werkzaamheden worden begeleidt door verkeersregelaars. Zij zullen zorgen voor een veilige werksituatie en de doorstroming van het verkeer.

Geen auto’s parkeren bij putdeksels

Om de riolering goed te kunnen bereiken, mogen er geen auto's geparkeerd worden in de buurt van de putdeksels waar gewerkt wordt.

Enkele voorbeelden van putdeksels:

Meer informatie

Wil je zien waar en wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd? Kijk dan op www.werkzaamhedenaanhetriool.nl. Onderaan de webpagina vind je een button ‘Werkzaamheden Meers’.

Voor vragen of meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Marco James of Maurice Heuts via 045 – 52 418 00 of leidingtechniek@vandekreeke.nl

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.