Clean rivers, better business

Vrijdag 21 augustus 2020

Maas Cleanup 19 september: “Clean rivers, better business”

Graag willen we aandacht vragen voor een grootscheepse opruimactie die IVN als een van de founding partners van het project ‘Maas Cleanup’ op zaterdag 19 september organiseert. Samen met het bedrijfsleven streven ze ernaar tenminste 5.000 vrijwilligers te enthousiasmeren om zwerfafval op te ruimen in en rond de Maas. 

Onder het motto “Clean rivers, better business” neemt IVN samen met Limburgse bedrijven het voortouw om het groeiende zwerfafvalprobleem aan te pakken. De hoeveelheid afval in rivieren, op stranden en in oceanen bewijst dat de gevolgen van onze consumptiemaatschappij groot zijn. Door zelf het goede voorbeeld te geven, roepen zij andere bedrijven op hun verantwoordelijkheid te nemen. Hiermee brengen ze maatschappelijk verantwoord ondernemen naar de kern van de zaak.

Meld je aan!
Wil je ook meehelpen om de Maas schoon te maken en te houden? Ga naar www.maascleanup.nl en sluit je aan als vrijwilliger. In onze gemeente wordt er schoongemaakt bij de brug in Elsloo.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.