Oud papier niet opgehaald

Vrijdag 14 augustus 2020

Door de hoge temperaturen en twee wagens met autopech heeft RWM op een aantal plaatsen het oud papier niet kunnen ophalen.

Het oud papier wordt tijdens de eerstvolgende ophaalronde (volgende maand) weer opgehaald. In de tussentijd kun je je oud papier ook gratis inleveren. De containers voor het oud papier staan op de bezoekersparkeerplaats van het gemeentehuis.

Vragen?

Neem dan contact met RWM via telefoonnummer 046-2100 120.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.