Burgemeester te gast in radioprogramma Met het Oog op Morgen

Vrijdag 7 augustus 2020

Burgemeester Leurs-Mordang is zaterdag 8 augustus te gast in het radioprogramma Met het Oog op Morgen (Radio 1). In dit radioprogramma interviewen ze deze zomer elke week een andere burgemeester uit ons land.

Ben je benieuwd hoe onze burgemeester de turbulente periode rondom het coronavirus heeft ervaren? Luister dan zaterdag 8 augustus tussen 23.00 en 00.0 uur naar Radio 1!

Uitzending gemist?

Na afloop is het interview hier terug te luisteren.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.