Chemokar weer in Stein

Donderdag 30 juli 2020

Vanaf 15 augustus staat de chemokar weer elke 3e zaterdag van de maand in Stein. De chemokar staat van 8.30 tot 15.00 uur op de parkeerplaats naast het gemeentehuis (bij de tijdelijke locatie voor oud papier, PMD en groenafval).

De chemokar volgt hiermee de data zoals vermeld op de afvalwijzer die je begin dit jaar hebt ontvangen. Geen afvalwijzer meer? Kijk dan op de website van RWM of download de RWM-app.

Nog geen chemokar in Elsloo

In verband met de richtlijnen rondom het Coronavirus is het helaas niet mogelijk gebleken om ook de locatie in Elsloo te handhaven. Deze locatie komt daarmee te vervallen.

Alternatieven

Ben je niet in de gelegenheid om op de 3e zaterdag van de maand in Stein langs te komen of wil je eerder je klein chemisch afval kwijt? Met lampen, batterijen en cartridges kun je ook terecht bij de inleverpunten in winkels en bouwmarkten. Je kunt ook een bezoek brengen aan de milieuparken in Geleen en Sittard, hier is een permanent depot voor klein chemisch afval aanwezig.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.