Start acquisitie gemeentegids 2021 door FMR

Maandag 22 juni 2020

De voorbereidingen voor de gemeentegids voor 2021 zijn in volle gang. FMR werkt in opdracht van de gemeente Stein aan de gemeentegids. FMR is gestart met de acquisitie én het controleren of de gegevens in de gids nog juist zijn. Heb je zelf een wijziging voor de gemeentegids? Laat het ons weten via communicatie@gemeentestein.nl

Wijzigingen doorgeven

Staat jouw bedrijf of vereniging vermeld in de gemeentegids en zijn er gegevens gewijzigd? Geef deze wijzigingen zo snel mogelijk door, zodat de nieuwe gemeentegids actueel is. Wijzigingen kun je doorgeven via https://lokaaltotaal.nl/corporate/uw-vermelding/

Acquisitie advertenties van start

FMR is gestart met de acquisitie van advertenties voor de gemeentegids. Accountmanager Jenny Drouen benadert hiervoor bedrijven en organisaties. Ze kan zich op verzoek identificeren en ze beschikt over een acquisitiebrief van de gemeente Stein. Word je door een ander bedrijf benaderd om te adverteren in een papieren of digitale gids? Dan betreft dat niet de gemeentegids van Stein.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten

Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.