Persoonlijke videoboodschap van onze burgemeester

Donderdag 19 maart 2020

Burgemeester Leurs spreekt vanuit haar huis in Urmond alle inwoners toe: ''Alleen samen kunnen we deze situatie weer te boven komen. Heb aandacht voor een ander. Let op elkaar en steun elkaar. Zoals we dat hier in Stein eigenlijk altijd al gewend zijn. Het saamhorigheidsgevoel in Stein en de kenmerkende nuchterheid van ons als Maaskentjers, komt ons nu meer dan ooit van pas. We moeten deze klus samen klaren"

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar info@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.