Werk voorop bij nieuw participatiebedrijf

Maandag 20 januari 2020

“Ruim baan aan iedereen die het alleen niet redt op de arbeidsmarkt”. Met die woorden gaf wethouder Felix van Ballegooij het officiële startsein voor het Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek, samen met Vixia-directeur Hans Verwijlen en wethouders Hub Janssen (Stein) & Thijs van Es (Beek).

De komende tijd gaan de partijen bouwen van een overzichtelijk loket voor iedereen die niet op eigen kracht een inkomen kan verwerven. En uiteraard is dat loket er ook voor organisaties die op zoek zijn naar personeel. Medio 2020 maken de samenwerkende partijen de nieuwe naam, werkwijze en dienstverlening van het participatiebedrijf bekend.

“Met het nieuwe Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek bereiken we schaalvoordeel, samenwerking en solidariteit in de regio. Hierdoor kunnen we iedereen die wat extra ondersteuning op de arbeidsmarkt nodig heeft meer kansen bieden”, aldus Felix van Ballegooij.

Naar Algemene actualiteiten

Naar alle actualiteiten


Tevreden over deze pagina?

Heb je vragen naar aanleiding van de informatie op deze pagina? Heb je niet gevonden wat je zocht? Of heb je tips voor ons om deze pagina te verbeteren? Stuur dan een mail naar communicatie@gemeentestein.nl en wij kijken hoe we dit kunnen aanpassen.