Vragenlijst Rondkomen

Vragenlijst Rondkomen

We merken allemaal dat de prijzen van voeding, energie en brandstof flink zijn gestegen en we minder goed kunnen rondkomen. Met rondkomen bedoelen we voldoende geld hebben om alle nodige uitgaven te kunnen doen. We zijn benieuwd naar wat dit voor jou betekent. Hebben de prijsstijgingen gevolgen voor de uitgaven die je doet? Kun je ondersteuning gebruiken om rond te komen, en zo ja, welke? Weet je waar je hulp kunt vinden?

Laat het ons weten door de vragenlijst rondkomen uiterlijk 10 december 2022 in te vullen via de groene knop. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Jouw gegevens blijven anoniem, wij weten dus niet wie welke antwoorden gegeven heeft.

Jouw mening telt!

Met jouw antwoorden kunnen we de informatie en ondersteuning op het gebied van rondkomen verder verbeteren. Het invullen van de
vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Jouw gegevens blijven anoniem, wij weten dus niet wie welke. Onderzoeksbureau Invior doet in naam van de gemeente onderzoek naar de gevolgen van de gestegen prijzen voor onze inwoners.


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93