Wat merk ik vanaf 1 januari 2021 van het nieuwe Vidar?

Het meeste blijft hetzelfde. De grootste verandering is de naam. Je merkt dit bijvoorbeeld aan het logo van Vidar op het briefpapier of op jouw bankrekening bij het overmaken van jouw uitkering. Ook onze contactgegevens kunnen veranderen, hierover ontvangt je eind dit jaar meer informatie.

Wat gebeurt er vanaf 1 januari met mijn uitkering, rechten, plichten en afspraken?

Alle rechten, plichten en afspraken blijven hetzelfde. Je ontvangt na 1 januari 2021 dezelfde ondersteuning als nu bij werk & inkomen. De bestaande beschikkingen van de gemeente Sittard-Geleen en gemeente Stein blijven geldig. Je blijft vanzelf uw uitkering en eventuele andere bijdragen op uw bankrekening ontvangen. Je hoeft hier niets voor te doen.

Verandert mijn contactpersoon vanaf 1 januari 2021?

Als je een vaste contactpersoon hebt, dan streven we ernaar dat uw contactpersoon hetzelfde blijft. Je wordt hier rechtstreeks over geïnformeerd als jouw contactpersoon verandert.

Wat worden de contactgegevens vanaf 1 januari 2021?

Later dit jaar geven we meer informatie over de nieuwe contactgegevens, zoals een nieuwe website, telefoonnummers, e-mailadressen en postadressen.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen neem dan contact op met jouw klantmanager.