Subsidie sportakkoord

Impuls voor sport, bewegen en vitaliteit

We streven in Stein naar zoveel mogelijk gelukkige en gezonde inwoners. Sport, bewegen en vitaliteit leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Samen met andere betrokkenen is in 2020 daarom het Gezond Sport- & Beweegakkoord Stein (kortweg ‘sportakkoord’) opgesteld. Organisaties kunnen via deze regeling tot € 1.000 krijgen voor initiatieven op het gebied van sport, bewegen en vitaliteit. Zo komen we samen in beweging.

De subsidie biedt organisaties de kans om initiatieven in het kader van sport, bewegen en vitaliteit te ontplooien. Hierbij kan het gaan om het opstarten van nieuwe initiatieven, maar ook om doorontwikkeling van bestaande activiteiten. Aanvragen worden beoordeeld door de gemeente en het Sport & Beweeg Panel. Wacht niet te lang, want het budget is beperkt en op = op.

Het belang is misschien wel groter dan ooit. Onze regio kampt immers al lange tijd met gezondheidsachterstanden, en corona heeft hier geen goed aan gedaan. Zo namen in coronatijd de gezondheid, sportparticipatie en motorische fitheid af, terwijl overgewicht en eenzaamheid juist toenamen. Hoog tijd dus om in beweging te komen. Op die manier maken we Stein samen gelukkig en gezond.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de subsidie Sportakkoord op www.gemeentestein.nl/subsidies. Hier vind je ook de voorwaarden.

Online subsidie aanvragen voor verenigingen en stichtingen

Om als organisatie online subsidie aan te vragen moet je gebruikmaken Digid. Heb je nog geen Digid? Je kunt deze eenvoudig aanvragen via www.digid.nl.

Via de groene button hieronder kun je jouw aanvraag indienen:

Subsidie Sportakkoord aanvragen

Voorwaarden

De voorwaarden staan in het Subsidiebeleid Gemeente Stein 2019-2024 (PDF, 515.8 kB).

 

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het aanvragen of wil je de subsidie per post aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@gemeentestein.nl met als onderwerp 'aanvraag subsidie sportakkoord’ of bel naar 046-4359393


Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93