Groot onderhoud St. Nicolaasstraat Elsloo

In opdracht van de Gemeente Stein start wegenbouw Kurvers met groot onderhoud aan de St. Nicolaasstraat in Elsloo.

De asfaltdeklaag zal worden vervangen. Daarnaast zullen ook de trottoirs worden vervangen.

Wanneer gaan we werken?

De werkzaamheden starten op a.s. maandag 23 mei 2022 en zullen 3 weken in beslag nemen.
Bovengenoemde data zijn onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en gebaseerd op
gunstige weeromstandigheden. In principe wordt er gewerkt op werkdagen tussen 07:30 en 16:30 uur.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden?

Gedurende deze werkzaamheden is de rijbaan niet bereikbaar, trottoir wel.

Contact en inschrijven nieuwsbrief

Heb je vragen over het proces of wil je anderszins dingen inbrengen, dan kun je mailen naar Urmond-oost2030@gemeentestein.nl.

Vragen over deze pagina?

Of heb je niet gevonden wat je zocht? Mail naar info@gemeentestein.nl je kunt ook bellen naar 046 435 93 93