Herinrichting Stationsstraat Elsloo

De gemeente heeft het werk van de herinrichting van de Stationsstraat aanbesteed en Van Boekel regionaal geselecteerd om het werk te maken. Op 11 september werd er om 19:30 uur een informatieavond gehouden in het Maaslandcentrum waar onze aannemer de werkwijze en planning heeft toegelicht, alsook de bereikbaarheid en de omleidingen.

De werkzaamheden zijn inmiddels gevorderd tot voorbij het voormalige Rabobankkantoor. Zoals beloofd is de straat open voor de Carnavalsweek en niets staat een viering in de weg. Alle losliggende stenen en rommel is opgeruimd. Het nieuwe asfalt sluit naadloos aan op de bestaande weg, zodat ook de optocht zonder hinder door de straat kan trekken.

Na de carnaval wordt vanaf woensdag gestart met werkzaamheden op het particulier terrein om de regenwateraansluitingen aan te sluiten op het infiltratieriool. De weg blijft open voor alle verkeer tot het einde van de carnavalsweek.

Op maandag 3 maart beginnen we weer met de aanleg van het laatste deel van de Rabobank tot aan het Dorine Verschureplein.

Blijf op de hoogte

Bekijk alle details van dit project op de website van de aannemer, www.stationsstraat-elsloo.com. Op deze site staan ook diverse formulieren voor het afkoppelen van het hemelwater en eventuele klachten- en of schadeformulieren. Daarnaast kun je je hier als direct omwonende aanmelden voor de WhatsApp groep van het project, om zo direct informatie en updates te ontvangen.

Wil je liever persoonlijk je vragen stellen of uitleg krijgen over een specifieke situatie? Elke maandagochtend tussen 9:00 uur en 10:00 uur is er een inloopspreekuur op het kantoor van Van Boekel, gelegen aan de Sanderboutlaan 2A te Elsloo.

Wij versturen regelmatig updates door middel van een digitale nieuwsbrief. Wil je deze updates ook ontvangen? Schrijf je dan in via www.gemeentestein.nl/nieuwsbrief en vink aan dat je de informatie voor de kernen Elsloo en Catsop wil ontvangen.

​Documenten

  •