Verbreding Weg van Elsloo naar Groot Meers

De Weg van Elsloo naar Groot Meers is tussen de komgrens Meers en de autosnelwegbrug in slechte toestand. Ook is de weg hier te smal om volwaardig te kunnen passeren. In het voorjaar 2021 gaat de gemeente Stein deze weg verbreden en tegelijk van nieuwe asfalt voorzien.

Werkzaamheden

Deze werkzaamheden zullen ongeveer 4 weken duren. Gedurende deze 4 weken is de weg afgesloten voor autoverkeer. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Kapelaan Berixstraat naar Stein.

Zodra de startdatum bekend is, wordt dit tijdig bekend gemaakt middels borden langs de weg en via de gebruikelijke gemeentelijke communicatie kanalen. De tekening waarop de werkzaamheden zijn weergegeven kun je bekijken via deze link.  (PDF, 286.2 kB)

Fietsverkeer

Het fietsverkeer kan gebruik maken van het fietspad langs het kanaal.