Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Gebied rondom het gemeentehuis

In 2014 is er een toekomst visie opgesteld voor het gebied rondom het gemeentehuis. De visie voorziet een duidelijke ordening en structurering. Er worden vloeiend gebogen paden aangelegd, die goed aansluiten bij de landschapsvormgeving van het
Steinerbos.

Dit voorjaar zal de parkeerplaats bij de ingang van het Steinerbos heringericht worden als onderdeel van deze visie. Op dit moment ligt de parkeergelegenheid versnipperd door het plangebied en verschillende materialen en vormen maken dat het een rommelige indruk geeft. In het nieuwe plan is gekozen voor een verharding die deels bestaat uit grasbetontegels en deels uit halfverharding. Verspreid over de parkeerplaats worden bomen aangeplant en naast de tennisvelden is in een waterbuffer voorzien.

(PDF, 1.5 MB)