Volg de Corona pagina voor een overzicht van alle maatregelen in Stein

Dubbel Duurzaam weer van start

Vrijdag 17 juli 2020

De coaches van Dubbel Duurzaam gaan weer aan de slag! Door de coronamaatregelen hebben de coaches een tijdje geen energie- en zorgscans kunnen uitvoeren. Maar nu de situatie het weer toelaat, kunnen er weer scans worden uitgevoerd. Uiteraard op een veilige manier, namelijk door:

• desinfectiegel mee te nemen;
  • afstand te houden;
  • zo min mogelijk aan te raken;
  • vooraf een korte gezondheidscheck uit te voeren (telefonisch).

Wat is Dubbel Duurzaam ook alweer?

Wil jij graag je woning verduurzamen, energie besparen of zelf energie opwekken. Of wil je langer thuis blijven wonen en het comfort in huis verbeteren? Maar weet je niet waar te beginnen? De Gemeente Stein en Dubbel Duurzaam helpen je hier graag bij!

Via Dubbel Duurzaam kun je gebruik maken van twee woningscans: een energie- en een zorgscan. Deze scans worden gratis aangeboden door de gemeente Stein. Een onafhankelijke duurzaamheidscoach voert de scan(s) bij je thuis uit. Het resultaat is een rapportage dat de mogelijkheden beschrijft om enerzijds het energieverbruik te verminderen én duurzame energie op te wekken en anderzijds de maatregelen die nodig zijn om zo lang mogelijk op een veilige manier thuis te blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan een inloopdouche, een traplift of het verwijderen van dorpels.

Meld je nu aan voor een gratis energie- of zorgscan van Stichting Dubbel Duurzaam. Aanmelden gaat hier.

Meer informatie nodig?

Wil je graag eerst meer informatie? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 9 september aanstaande. Hier kom je alles te weten over de zorg- en energiescans en kun je al je vragen stellen. Meer informatie over deze bijeenkomst volgt nog. Hou onze website, Facebook-pagina en de VIA Limburg in de gaten.

In de tussentijd vind je al heel veel informatie op www.dubbel-duurzaam.nl of neem telefonisch contact op met Dubbel Duurzaam via 041 - 266 78 23.