IZT Limburg gaat Open for Business! Ga je mee?

Donderdag 7 november 2019

IZT-Limburg uit Elsloo: winnaar van de Brilliant Business Awards 2019 in de categorie parel. Wat heeft deze prijs gebracht voor dit zorgbedrijf en wat zijn hĂșn kernwaarden? Natascha Wingelaar en de familie Derks heten je van harte welkom!

Vrijdag 15 november 2019 van 10.00-12.30 uur is IZT Limburg Open for Business!

Aanmelden?

Wil jij kennis maken met IZT Limburg? Meld je dan snel aan bij bedrijvencontactfunctionaris (a.i.) Paul Kooij via ondernemen@gemeentestein.nl. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij want vol=vol!

Open for Business

Open for Business is voor ondernemers de ideale kans om andere Steinse ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te brainstormen over concrete uitdagingen waar je als ondernemer tegenaan loopt. De gemeente Stein wordt tijdens deze bedrijfsbezoeken vertegenwoordigd door wethouder Natascha Wingelaar en een aantal ambtenaren om te leren, mee te denken en te onderzoeken hoe wij als gemeente zaken kunnen verbeteren of versnellen. Elke Steinse zaak is immers ook een beetje onze zaak.