Start herinrichting Stationsstraat

Dinsdag 15 oktober 2019

De werkzaamheden in de Stationsstraat in Elsloo zijn inmiddels gestart. De aannemer is begonnen aan de zijde van de Raadhuisstraat. Vanuit daar wordt er richting het Dorine Verschureplein gewerkt. Daar waar er kruispunten worden afgesloten ten behoeve van de werkzaamheden, wordt het verkeer middels borden omgeleid. De bewoners en bedrijven zullen zoveel mogelijk bereikbaar worden gehouden.

Blijf op de hoogte

Neem een kijkje op de projectsite van de aannemer  om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de planning rondom de herinrichting. Of meld je aan voor de digitale nieuwsbrief van de gemeente via gemeentestein.nl/nieuwsbrief. Geef hierbij aan dat je graag informatie over de kernen Elsloo en Catsop wilt ontvangen.