Ontwerper gezocht voor carillon

Donderdag 26 september 2019

Door de herplaatsing van het gemeentehuis in 2006 is ook de oude klokkentoren met daarin het carillon verdwenen. De wens van de omwonenden is om het carillon in een moderne variant terug te plaatsen in het Omphaliuspark. Hiervoor is de Gemeente Stein op zoek naar een enthousiaste ontwerper!

Procedure en informatie

Ben jij een ontwerper, architect of kunstenaar en heb je belangstelling in het maken van dit ontwerp? Maak dan vóór 17 oktober 2019 je interesse bekend door te mailen naar lian.fuchs@gemeentestein.nl.

Naar aanleiding van je interesse ontvang je de procedure en de voorwaarden die wij aan het ontwerp stellen. Vervolgens selecteert een jury uit alle inzendingen de winnaar. De jury bestaat uit de gemeente Stein, DOP Stein en de Culturele Werkgroep Stein.