Je huis verduurzamen met zonnepanelen?

Woensdag 18 september 2019

Je huis verduurzamen met zonnepanelen?

Denk je erover om jouw huis te verduurzamen met zonnepanelen? Maar weet je nog niet hoe je dat moet organiseren of financieren? Het Zonnepanelenproject is een initiatief van de gemeente Stein en maakt een investering in zonne-energie toegankelijk en betrouwbaar.

Zonnepanelenproject

Met dit project sluit je een contract af met de gemeente voor het leveren van zonnepanelen. Als je wil, kan de gemeente je een lening tegen een zeer lage rente bieden die je binnen 15 jaar kunt aflossen. Je profiteert van 15 jaar service, onderhoud en garantie op jouw installatie. Onder de huidige wet- en  regelgeving bespaar je met zonnepanelen meer dan de maandelijkse aflossing van de lening. Je bespaart dus al vanaf de eerste maand. Na 15 jaar is de lening afgelost en profiteer je nog minimaal 10 jaar van gratis zonnestroom.

Volta Solar

Gemeente Stein voert het project samen uit met Volta Limburg. Haar dochterbedrijf Volta Solar realiseert, onderhoudt en beheert de zonnepaneleninstallaties. Volta Solar heeft meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties. Met een team van specialisten staat zij garant voor gedegen advies en een vlekkeloze installatie.

Informatieavond

Ben je benieuwd naar het zonnepanelenproject en wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom dan naar één van de informatieavonden:

  • 30 september, Maaslandcentrum Elsloo
  • 9 oktober, MFC Berg aan de Maas

Aanvang: 19.00 uur / Einde: 21.00 uur
Tijdens deze infoavonden is er ook ruimte voor concrete vragen over specifieke situaties. Aanmelden is niet nodig.

Meer weten?

Voor vragen of meer informatie over dit project van de Gemeente Stein, stuur een e-mail naar info@gemeentestein.nl of bel 046 435 93 93. Of neem een kijkje op www.gemeentestein.nl/zonnepanelen.