Start aanleg knuppelpad ’t Brook

Donderdag 12 september 2019

Start aanleg knuppelpad ’t Brook

Groengebied ’t Brook maakt deel uit van de ‘groene ring’ rond Stein. Gemeente Stein heeft voorgaande jaren geïnvesteerd in het herstel van zowel recreatieve als ecologische verbindingen en het versterken van landschappelijke kwaliteiten in groengebieden zoals onder andere het Kasteelpark Elsloo, Urdal-Scharberg, IP-Catsop en het Heidekamppark. Waar mogelijk werd samenwerking opgezocht met vrijwilligers.

Knuppelpad

’t Brook is een geliefd stukje natuur aan de rand van Oud-Stein. Vrijwilligers zijn hier al jarenlang actief. In overleg met deze vrijwilligers heeft de gemeente besloten om het knuppelpad te vernieuwen. Dit met name omdat het pad eigenheid geeft aan dit groengebied.

Werkzaamheden

De aanleg van het knuppelpad gaat half september van start en zal binnen enkele weken afgerond worden.