Telefonische bereikbaarheid Wmo gewijzigd

Woensdag 10 juli 2019

Om de dienstverlening voor inwoners die gebruik maken van een Wmo-voorziening te verbeteren, is de bereikbaarheid van klantmanagers tegen het licht gehouden. De manier waarop de telefonische bereikbaarheid is geregeld, biedt ruimte voor verbetering. Daarom heeft er een wijziging plaatsgevonden.

Wijziging

Concreet betekent dit dat de klantmanagers voortaan in tijdsblokken variƫrend van de ochtend en de middag telefonisch bereikbaar zijn en dus niet meer gedurende hele werkdagen. Door het instellen van telefoonblokken wordt bereikbaarheid gegarandeerd, worden inwoners sneller te woord gestaan en wordt voorkomen dat een klantmanager tijdens huisbezoeken telefonische verzoeken moet afhandelen. Daar hebben zowel inwoners als klantmanagers baat bij.

Door de telefonische bereikbaarheidsblokken zowel in de ochtend als de middag te plannen, blijven klantmanagers flexibel om op diverse tijdstippen op huisbezoek te gaan.

Telefonisch bereikbaar

De Wmo-klantmanagers zijn telefonisch bereikbaar via 046-435 93 93 op:

• maandag van 13.00 uur tot 16.00 uur
  • dinsdag van 09.00 uur tot 12.00 uur
  • woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur
  • donderdag van 09.00 tot 12.00 uur
  • vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur

Meer over bereikbaarheid en contact met de gemeente staat op www.gemeentestein.nl/contact