Bijzonder transport door Stein

Donderdag 20 juni 2019

In de avond/nacht van 9, 11, 15 en 17 juli 2019 vinden (tussen 22.00 en 04.00 uur) grote transporten plaats door de kern van Stein. In totaal zullen er 24 silo’s, verdeeld over 4 dagen, vanuit de haven getransporteerd worden naar het Businesspark Stein. Deze transporten zijn 29 meter lang, 6,5 meter breed en 6,5 meter hoog.

Parkeerverboden en voorzorgsmaatregelen

Om deze transporten vrije doorgang te bieden, zijn wij genoodzaakt een parkeerverbod in te stellen in de avond/nacht van eerder genoemde data. Dit geldt voor de straten: Heerstraat-Noord, Heerstraat-Centrum, Heerstraat-Zuid, Steinderweg, Businesspark Stein. Er zullen tevens voorzorgsmaatregelen genomen worden zoals het tijdelijk verwijderen van palen, borden en ander wegmeubilair. Omwonenden worden per brief geïnformeerd. Graag vragen wij de route tijdens deze momenten autovrij te houden en op een alternatieve locatie te parkeren.