Dorpsschouw Meers: in gesprek over de openbare ruimte

Maandag 17 juni 2019

Woensdag 26 juni vindt de jaarlijkse Dorpsschouw Meers plaats. De gemeente nodigt alle geïnteresseerde inwoners uit om deel te nemen aan een gezamenlijke rondgang door een aantal straten van Meers en in gesprek te gaan over de kwaliteit van de openbare ruimte en de beleving ervan.

Verbeterpunten en suggesties

Het onderhoud van de openbare ruimte, in de breedste zin van het woord, komt aan bod. Daarbij zijn verbeterpunten, tips en suggesties welkom, want een goed onderhouden leefomgeving vergroot het woongenot. Heb jij hier een mening over? Meld je dan aan via info@gemeentestein.nl o.v.v. ‘Dorpsschouw Meers’. We starten om 10.00 uur bij ‘Bie Gerda’.

Inwoners betrekken

De gemeente heeft kwaliteitsniveaus vastgesteld voor de openbare ruimte. Inwoners worden nauw betrokken bij het beheer en onderhoud ervan. Om hier invulling aan te geven wordt jaarlijks op verzoek van inwoners een schouw, per kern georganiseerd.