Bereikbaarheid stemlokalen

Vrijdag 17 mei 2019

Donderdag 23 mei mag er weer gestemd worden voor het Europees Parlement. Je mag in elk stemlokaal in de gemeente je stem uitbrengen. Een overzicht van alle stemlokalen is te vinden op gemeentestein.nl/europese-parlementsverkiezingen.

Let op: Café Zaal De Dikke Stein in Elsloo is niet beschikbaar als stembureau tijdens de Europese Parlementsverkiezingen op 23 mei 2019 i.v.m. andere verplichtingen op deze verkiezingsdag.

Toegankelijkheid stemlokalen
We vinden het belangrijk dat iedereen zijn stem kan uitbrengen. Daarom is er uitgebreid aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de stemlokalen in onze gemeente. Op de verkiezingsdag worden er tijdelijke invalidenparkeerplaatsen aangelegd. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor mindervaliden die hun stem komen uitbrengen.

Heb je een vervoersprobleem?
Op de dag van het stemmen kun je voor het vervoer van en naar het stemlokaal, gratis gebruikmaken van de wensauto. De wensauto is van 9.00 tot 21.00 uur beschikbaar en is een dag van tevoren te reserveren. Dit kan via telefoonnummer 06 - 28 44 76 14 of 046 - 426 33 95.

Bereikbaarheid MFC Berg
Ook bij MFC Berg kun je aanstaande donderdag je stem uitbrengen. Door de helling is dit stemlokaal wellicht minder goed te bereiken voor mindervaliden. Mocht dit voor jou gelden, bel dan gerust de wensauto! Ze brengen je tot bijna aan de voordeur.