Winnaars Brilliant Business Awards 2019

Woensdag 17 april 2019

Op dinsdag 16 april werden onder grote belangstelling de Brilliant Business Awards uitgereikt. Tijdens deze feestelijke avond in MFC de Grous werden de winnaars van de Parel, de Diamant en de Robijn bekend gemaakt. 

Winnaars

In de categorie Parel ging Thuiszorg IZT-Limburg met de award naar huis. HBI Bisscheroux uit Geleen is de winnaar van de Diamant en de Robijn award ging naar Weld Point uit Beek. 

Brilliant Business Awards

De Brilliant Business Awards is een initiatief van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein om het bloeiende midden- en kleinbedrijf in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. De awards werden voor de tweede keer uitgereikt om het ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek in de spotlights zetten.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de Brilliant Business Awards? Kijk dan op www.brilliantbusiness.nl