Acquisitie voor gemeentegids 2020 gestart

Donderdag 11 april 2019

De voorbereidingen voor de gemeentegids voor 2020 zijn in volle gang. FMR werkt in opdracht van de gemeente Stein aan de gemeentegids. FMR is gestart met de acquisitie én het controleren of de gegevens in de gids nog juist zijn. Heb je zelf een wijziging voor de gemeentegids? Laat het ons weten.

Wijzigingen doorgeven

Staat jouw bedrijf of vereniging vermeld in de gemeentegids en zijn er gegevens gewijzigd? Geef deze wijzigingen zo snel mogelijk door, zodat de nieuwe gemeentegids actueel is. Wijzigingen kun je doorgeven via https://lokaaltotaal.nl/corporate/uw-vermelding/

Acquisitie advertenties van start

FMR is gestart met de acquisitie van advertenties voor de gemeentegids. Accountmanager Jenny Drouen benadert hiervoor bedrijven en organisaties. Ze kan zich op verzoek identificeren en ze beschikt over een acquisitiebrief van de gemeente Stein. Word je door een ander bedrijf benaderd om te adverteren in een papieren of digitale gids? Dan betreft dat niet de gemeentegids van Stein.