Beleef het voorjaar tijdens het MeifeStein!

Maandag 8 april 2019

Van 4 t/m 7 mei 2019 bruist Stein weer tijdens het MeifeStein. Een lang voorjaarsweekend vol activiteiten en plezier. Zoals ieder jaar organiseert de gemeente Stein de kermis. De Ondernemersvereniging Stein verzorgt op 5 mei de traditionele Meimarkt in Oud Stein en de winkeliers in het centrum zorgen voor optimaal shopgenot. Extra dit jaar is de combinatie met de Ton Dolmans Trofee op 5 mei. Kom deze dagen naar het bruisende Stein en geniet mee.

Kermis: bezoek van Paw Patrol

Van 4 t/m 7 mei 2019 toveren we het centrum om tot een plek vol plezier, voor jong én oud. Diverse attracties zullen weer voor veel vertier zorgen met dit jaar als grote primeur de Living Dinosaurs. Natuurlijk zijn er ook verschillende snack- en snoepkraampjes. Op dinsdag 7 mei om 17:30 uur komt Paw Patrol naar de kermis. Zij willen graag met jou op de foto. Jij komt toch ook?

De kermis is op zaterdag, maandag en dinsdag open vanaf 14.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur.

Meimarkt: een bruisende markt met voor ieder wat wils

De Meimarkt in Oud Stein op 5 mei staat garant voor gezelligheid en ambiance. Kom heerlijk snuffelen tussen de eindeloze reeks kraampjes en lekker wat snacken bij de diverse eettentjes. Geniet op het terras van de sfeervolle muziek van onder andere de Steierische Harmonika Freunden en van tal van andere leuke attracties. Zo is er een ballonenclown en verrast ’t Ulehofke je met hun indrukwekkende roofvogels.

Op zondag 5 mei om 10.00 uur opent Steinder Garde de Meimarkt op traditionele wijze met hun kanon. Een spektakel dat je niet mag missen!

Ton Dolmans Trofee: een klassieker uit de KNWU Topcompetitie

In de oude kern van Stein staat je op zondagmiddag 5 mei vanaf 12.00 uur een gevarieerd en aantrekkelijk wielerprogramma te wachten. Dit jaar zal alweer de 4e editie van de Ton Dolmans Trofee verreden worden, inmiddels een klassieker in de KNWU Topcompetitie. Naast de Ton Dolmans Trofee is er voor de derde keer het Limburgs Kampioenschap ploegentijdrit voor bedrijven. Ook wordt de derde Ton Dolmans jeugdronde voor de categorieën 1, 2 en 3 verreden. Een gevarieerd en aantrekkelijk programma voor jong en oud.

Winkelen: Shop till you drop

Liever winkelen? In oud Stein en in het winkelcentrum zijn de winkels tijdens het MeifeStein geopend. Dus ga lekker shoppen! Het is immers bijna Moederdag. Op zondag zijn de winkels geopend vanaf 12.00 uur.

Het MeifeStein is een initiatief van de Ondernemersvereniging Stein i.s.m. Smeets Buitenmarkten, de Ton Dolmans Trofee, het winkelcentrum Stein en de Gemeente Stein.

Meer informatie over het MeifeStein? Neem een kijkje op www.meifestein.nl