Moeite met lezen, schrijven of computeren?

Donderdag 28 maart 2019

Ken of ben jij iemand die moeite heeft met lezen, schrijven of computeren? Kom dan naar het Digi Letter Loket bij jou in de buurt. Dit loket maakt je wegwijs in het aanbod om (beter) te leren lezen, schrijven of met de computer omgaan. Inloop, deelname en adviezen zijn gratis.

Locatie

Het loket rouleert tussen locaties in de gemeenten Stein, Beek, Beekdaelen en Sittard-Geleen. Vanaf 10 april t/m 5 juni 2019 vindt het spreekuur van het Digi Letter Loket plaats in Elsloo in Punt 39 op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Ook worden er gratis workshops georganiseerd zoals bijvoorbeeld een proefles.

Punt 39 ligt aan de Burg. Maenenstraat 39 bij het Maaslandcentrum Elsloo en is het uitleenpunt van de bibliotheek én de open boekenkast.

Meedoen

Wethouder Hub Janssen: ‘In Stein moet iedereen kunnen meedoen. Het uitwisselen van informatie is daarbij van groot belang. Daarom bieden we inwoners die moeite hebben met taal via dit loket een handvat om hieraan te werken. Deelname is laagdrempelig én gratis. Tevens zetten wij vanuit de gemeente op onze beurt in op begrijpelijke informatie en duidelijk taalgebruik.’

Meer weten?

Meer informatie staat op www.digiletterloket.nl. Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende cursus of activiteit? Neem contact op met Educatie De Domijnen via educatie@dedomijnen.nl of 088-599 55 70.