Opening ontmoetingsruimte DOP Oud Stein

Donderdag 14 maart 2019

Stichting Buurtwerk Oud-Stein, ontstaan uit DOP Oud-Stein, opende op zondag 17 maart onder overweldigende belangstelling haar ontmoetingsruimte in het MFC de Grous. Onder het genot van een kop koffie en een stuk vlaai konden belangstellenden kennis maken met de vrijwilligers. Wethouder Janssen opende de ontmoetingsruimte officieel en wenste DOP Oud-Stein heel veel succes met het ontplooien van een activiteitenprogramma vanuit deze ontmoetingsruimte.

Inloopmiddag

Op donderdag 21 maart van 14.00 tot 16.00 uur is de eerste inloopmiddag in MFC de Grous aan de Heerstraat-Centrum in Stein. Deze middag staat in het teken van ontmoeten en een gezellig praatje onder het genot van een kop koffie of thee. De vrijwilligers heten je graag welkom. Kom jij ook?

Activiteitenprogramma

Tijdens de eerste inloopmiddag wordt er door de vrijwilligers geïnventariseerd aan welke activiteiten behoefte is. Dit zal het vertrekpunt zijn voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten dat vanuit de ontmoetingsruimte wordt aangeboden.