Verspreiding RWM-afvalkalender 2019

Woensdag 19 december 2018

Elk huishouden ontvangt vóór 1 januari aanstaande de RWM-afvalkalender. De kalender wordt op huisadres bezorgd en bevat inzameldata specifiek voor dát adres. Bij een verhuizing kan de afvalkalender dus op het adres achtergelaten worden voor de volgende bewoner.

Op de achterkant van de kalender staat informatie over het scheiden van afval.

Nabezorging

Inwoners die na de jaarwisseling nog geen exemplaar hebben ontvangen, kunnen dat melden bij RWM via telefoonnummer 046-2100 120 of per mail naar kcc@rwm.nl.

Gratis afval-app

Altijd op de hoogte zijn van afvalinzameling? Download dan de RWM afval-app met de handige berichtenservice indien afgeweken wordt van reguliere inzameldata in jouw straat. Daarnaast is de digitale afvalkalender ook beschikbaar via www.rwm.nl.