Proef met vrije inloop voor afhalen rij- en reisdocumenten

Vrijdag 14 december 2018

Op 2 januari start de gemeente met een proef voor het afhalen van rij- en reisdocumenten zonder afspraak aan de balie van het gemeentehuis. Het gaat dan om een rijbewijs, een identiteitskaart en een paspoort.

Afhalen

Het afhalen kan dan vervolgens ook zonder afspraak op de reguliere openingstijden. Daarnaast kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13.15 en 16.00 uur ook nog een afspraak worden gemaakt voor het afhalen van rij- en reisdocumenten. Zonder afspraak moet rekening gehouden worden met een eventuele wachttijd bij drukte.

Aanvraag

De aanvraag van deze documenten dient wel op afspraak te gebeuren.

Dienstverlening

Deze proef komt voort uit de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek dat de gemeente in 2017 onder inwoners heeft gehouden.