DOP Maasbendj ruimt op

Vrijdag 30 november 2018

In navolging van de DOP werkgroep Sjwan Meas gaat nu ook DOP Maasbendj zwerfafval opruimen. Recent is Maasband heringericht en de inwoners zijn trots op het resultaat. Graag willen zij Maasband nu ook schoon houden. Initiatiefnemer Peter van Diepenbeek vertelt: “We kunnen niet altijd leunen op diensten van de gemeente en zijn op de eerste plaats zélf verantwoordelijk voor een schone leefomgeving. Enerzijds door niet zomaar alles weg te gooien, maar ook door het simpelweg zelf op te ruimen. Zo proberen we zelf ons mooie dorp ook mooi te houden.”

Jouw dorp ook vrij van zwerfafval?

Inwoners die zich wil inzetten tegen zwerfafval helpt de gemeente graag! Wil jij dat ook doen jouw buurt of dorp? Dan helpen wij jou graag aan grijpers en vuilniszakken. Laat het de gemeente weten via 046-43 59 393 of info@gemeentestein.nl. Vermeld daarbij het dorp dat het betreft.