Moeite met lezen of schrijven kom dan naar het digiloket.

Maandag 26 november 2018

Heb jij moeite met lezen of schrijven? Kom dan naar het Digi Letter Loket. Dit loket maakt je via een mobiele display wegwijs door het aanbod van mogelijkheden om deze belangrijke vaardigheden te verbeteren. Inloop en de adviezen van de medewerkers zijn gratis.

Locaties
Het loket rouleert tussen locaties in de gemeenten Stein, Beek, Schinnen en Sittard-Geleen. Begin dit jaar stond het loket in het Buurtcentrum Nieuwdorp. De komende weken vindt het spreekuur van het Digi Letter Loket plaats op:
• elke maandag t/m 11 januari 2019 van 15.00 uur tot 17.00 uur in Bibliotheek Amstenrade (de Gijselaar 51);
• elke donderdag tot en met 11 januari 2019 van 13.30 uur tot 16.00 uur bij PIW De Kantine (Jan Steenstraat 1A, Sittard).

Meer weten?
Meer informatie staat op www.digiletterloket.nl. Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende cursus of activiteit? Neem contact op met Educatie De Domijnen via educatie@dedomijnen.nl of 088-599 55 70.