Jouw stem telt voor kunst in Stein

Vrijdag 23 november 2018

De gemeente krijgt een bijzonder nieuw kunstwerk in Stein. En jij bepaalt welk kunstwerk dat wordt! Breng jouw stem uit en help ons een kunstwerk te kiezen.

Het is voor het eerst, dat op deze democratische wijze de inwoners van Stein kunnen bepalen welk kunstwerk in de gemeente geplaatst wordt. Inwoners uit de gemeente Stein mogen op het kunstwerk stemmen dat ze graag in hun gemeente willen zien. Er kan gestemd worden op 5 kunstwerken. Deze zijn gemaakt of ontworpen door lokale kunstenaars: Christiaan Vaassen, Maurice Janssen en Truus Hacking. Stemmen kan t/m 31 december. Uit de drie kunstwerken die de meeste stemmen krijgen, kiest uiteindelijk een jury het winnende kunstwerk.

Het gekozen kunstwerk krijgt begin volgend jaar een plek op de kruising van de Napoleonsbaan en de Stadhouderslaan in Stein. Het beeld is daar een jaar lang te zien. Na dat jaar komt er een ander kunstwerk op die plek. Zo staat op de rotonde elk jaar een verrassend nieuw kunstwerk. Een kunstwerk waar iedere inwoner van Stein een mening over mag hebben en die mening kan delen door te stemmen op zijn of haar favoriet.

Laat je stem horen

Breng hier je stem uit. Op de site staat ook meer informatie over de vijf kunstwerken.