Welkom bij het nieuwe Stein!

Maandag 22 oktober 2018

Vandaag is het begin van een nieuw tijdperk en een hernieuwd zelfbewustzijn. We zijn trots op onze gemeente en dat mag iedereen weten! Vanaf vandaag gaan we die trots veel nadrukkelijker uitdragen en we nodigen jou uit om hetzelfde te doen.

"Dat maakt Stein voor mij…"

In Stein zijn we eraan gewend geraakt om ons bescheiden op te stellen. Helemaal niet erg, maar daardoor dreigen we soms uit het oog te verliezen hoeveel moois onze gemeente eigenlijk te bieden heeft. Een omgeving waar mensen nog echt betrokken zijn bij elkaar. Lekker leven in een dorp met alle faciliteiten van de wereld om de hoek. De rust en de stilte van de natuur, maar ook het bruisende ondernemerschap. Juist die verscheidenheid maakt onze gemeente zo bijzonder. Bekijk de video en zie wat inwoners zeggen over hun Stein.

Helemaal klaar voor de toekomst

We staan echt aan het begin van een nieuw tijdperk. We hebben een compleet nieuwe uitstraling en de plannen voor de toekomst liggen klaar. Samen met inwoners, ondernemers, medewerkers, bestuur, raad en andere belanghebbenden hebben we een koers uitgezet naar 2040. Tot en met 2022 ziet onze koers er als volgt uit. Klik op de afbeelding voor groot scherm. (PDF, 1.8 MB)

Wil je meer weten over onze toekomstvisie, lees dan hier verder.

Het laatste nieuws en de mooiste verhalen

Via onze digitale nieuwsbrief houden we je voortaan op de hoogte van al het laatste nieuws uit onze gemeente. Meld je aan via www.gemeentestein.nl/nieuwsbrief. Daarnaast delen we de mooiste verhalen uit onze samenleving met je. Verhalen van inwoners en bezoekers die vertellen wat Stein voor hen betekent. Al deze beeldende verhalen verzamelen we op www.datmaaktsteinvoormij.nl. Neem vooral eens een kijkje!