WijKerenshART, kunstroute in de wijk Kerensheide

Dinsdag 16 oktober 2018

Op zondag 28 oktober stellen maar liefst elf kunstenaars uit Kerensheide hun tuin of garage open voor publiek. Van 11.00 tot 18.00 uur kun je de kunstroute lopen. De kunstroute geeft lokale kunstenaars de kans om hun beeldende kunst een podium te bieden. Graag tonen ze hun parels van verschillende soorten en maten, zoals fotografie, keramiek, schilderkunst, werken van steen, hout en brons.
De route start bij de Sanderboutlaan 97 in Stein. En loopt via de volgende straten: Sanderboutlaan (2), Langhaagweg, Smeetsstraat (3), Eburonenstraat, Gommerswijk, Salmansleen en Steinerbos (2). Je kunt de adressen herkennen aan de opvallende bordjes ‘WijKerenshART’. Laat je verrassen! Luister naar inspirerende verhalen en ervaringen achter de kunst. De plattegrondjes zijn bij elk adres te verkrijgen.