Stand van zaken zonnepanelenproject gemeente

Donderdag 27 september 2018

Het zonnepanelenproject binnen de gemeente Stein is een groot succes. Momenteel hebben zich al meer dan 300 geïnteresseerden voor deelname aangemeld. Daarmee is voor nu het maximale aantal deelnemers bereikt. De gemeente Stein werkt er momenteel aan om dit succes voort te kunnen zetten. Naar verwachting is dat rond de jaarwisseling.

Dit betekent dat inschrijven voorlopig niet meer mogelijk is. Inwoners met lopende offerte-aanvragen worden daarover door Volta geïnformeerd.

Wel kun je jouw interesse registreren via www.dakcheck.nl/stein. Zodra bekend is wanneer het zonnepanelenproject wordt voortgezet, wordt je hierover geïnformeerd. Daarom ontvang je nu nog geen aanbieding.

Volta Limburg in het nieuws

Recent heeft Volta Limburg bekend gemaakt dat er na een steekproef in Parkstad is gebleken dat er fouten zijn gemaakt bij de installatie. Veiligheid is niet in het geding geweest. Volta Limburg heeft haar werkwijze inmiddels aangepast. Dit heeft plaatsgevonden voorafgaand aan het zonnepanelenproject in Stein. Deelnemers aan het Steinse zonnepanelenproject worden hierover door Volta Limburg geïnformeerd.

Duurzaam

De gemeente heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en voert een duurzaamheidsbeleid dat bijdraagt aan het realiseren van de doelen die gesteld zijn in het Nationaal Energieakkoord. Dat doen we samen met inwoners, bedrijfsleven en ketenpartners. Meer informatie op www.gemeentestein.nl/duurzaam