Moeite met lezen of schrijven?

Maandag 10 september 2018

Heb jij moeite met lezen of schrijven? Kom dan naar het Digi Letter Loket. Dit loket maakt je via een mobiele display wegwijs door het aanbod van mogelijkheden om deze belangrijke vaardigheden te verbeteren. Inloop en de adviezen van de medewerkers zijn gratis.

Het loket rouleert tussen locaties in de gemeenten Stein, Beek en Sittard-Geleen. Begin dit jaar stond het loket in het Buurtcentrum Nieuwdorp. De komende weken vindt het spreekuur van het Digi Letter Loket plaats op:
• dinsdagen t/m 23 oktober van 10.00 tot 12.30 uur bij Partners in Welzijn, Stegen 35 in Beek.
• woensdagen t/m 24 oktober van 10.00 tot 12.30 uur in Bibliotheek Ligne, Ligne 2 in Sittard.

Meer informatie staat op www.digiletterloket.nl. Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende cursus of activiteit? Neem contact op met Educatie De Domijnen via educatie@dedomijnen.nl of 088-599 55 70.