Storing telefonie verholpen

Vrijdag 13 juli 2018

Van woensdag 11 juli t/m donderdagmiddag 12 juli heeft de gemeente te maken gehad met een storing waardoor het gemeentehuis telefonisch niet of nauwelijks bereikbaar was. Op dit moment is de gemeente Stein telefonisch weer bereikbaar. Het enige dat nog niet geheel naar behoeve functioneert, is de werking van de zogenoemde ‘wachtrij-instelling’. Daar wordt op dit moment door de leverancier aan gewerkt.

Geen wachtrij status

Concreet betekent dit als inwoners in een wachtrij terechtkomen, men enkel de telefoon hoort overgaan, maar dat er geen wachtrijtekst wordt uitgesproken zoals dat normaal het geval is. Bellers worden dus niet op de hoogte gesteld van hun status in de wachtrij. Aangeraden wordt aan de lijn te blijven totdat een medewerker van de gemeente uw oproep aanneemt.

Excuses voor het ongemak. Als er zich ontwikkelingen voordoen, zullen we hierover communiceren.