Gemeente zoekt mooie plaatjes

Donderdag 5 juli 2018

Fotografen opgelet! De gemeente Stein is op zoek naar de mooiste foto’s van inwoners die Stein in beeld brengen. Doe jij vanaf 1 juli mee aan de fotowedstrijd? Wie weet wordt jouw foto vereeuwigd in de gemeentegids of in een speciale postercampagne van de gemeente.

Fotowedstrijd

We zijn op zoek naar foto’s die vastleggen en uitstralen wat Stein voor jou Stein maakt. Iedereen mag meedoen aan de wedstrijd, van jong tot oud, van hobbyfotograaf tot beroepsfotograaf. Alles mag op de foto, als de foto maar in de gemeente Stein gemaakt is. We zijn erg nieuwsgierig naar de mooie pareltjes en het natuurschoon in Stein (van historische monumenten tot het mooie rivierpark Maasvallei). Of foto’s van Stein als de plek om te ondernemen (van winkelhart in Stein tot bruggen en de haven). Maar ook het leven in Stein, onze dorpskernen, de mensen en activiteiten leveren vast prachtige foto’s op. We zoeken vooral foto’s waar mensen en het dagelijks leven van Stein op staan.
De mooiste foto’s gebruiken we voor de website en gemeentegids of krijgen een plekje op een poster in de gemeente. Als je meedoet aan de fotowedstrijd maak je ook kans op een mooie prijs.

Fotografeer en doe mee!

Wil je meedoen aan de fotowedstrijd? Stuur hier een mooie foto in en vertel ons jouw verhaal bij de foto. Hier staat alles over de wedstrijd, de voorwaarden en hoe je jouw mooiste foto kunt insturen. Foto’s kunnen ingestuurd worden tot 13 augustus. Daarna worden de foto’s door een jury beoordeeld.