Wonen aan het Beatrixplein

Donderdag 21 juni 2018

In de laatste dorpsmeeting van het DOP Berg-Nattenhoven in december 2017 kwam ter sprake dat met name voor jongeren en voor alleenstaande ouderen weinig kansen waren om in eigen dorp te blijven wonen. Aangezien het DOP op het Beatrixplein de mogelijkheid heeft om een eigen initiatief in gang te zetten op het gebied van woningbouw, nodigen wij jou uit.

Graag wil het DOP weten of er mensen uit Berg aan de Maas en Nattenhoven geïnteresseerd zijn om in eigen dorp een woning voor zichzelf te realiseren.

Niet alleen mooi dat je in eigen dorp kan blijven wonen, maar ook financieel aantrekkelijk. Op de bijeenkomst van 25 juni in het MFC Berg worden twee interessante mogelijkheden uitgelegd, namelijk ‘Bouwen naar wens’ en ‘CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap)’. Gastsprekers  Maurice Mommertz (Wonen Limburg) en Stephan Maussen (Wij Ontwikkelen Samen) zullen verder uitleg geven.

Ben je geïnteresseerd om te gaan wonen aan het Beatrixplein en wil je hier vrijblijvend meer informatie over? Kom dan maandagavond 25 juni naar het MFC in Berg aan de Maas! We starten om 19.30u. Kun je deze avond niet, maar wil je wel meer info? Mail dan naar DOP@1berg.nl of kijk op www.1berg.nl/dop