Vernieuwen speeltuin ’t Wielke Meers

Vrijdag 15 juni 2018

Vanaf maandag 25 juni starten de voorbereidende werkzaamheden voor de herinrichting van de speeltuin bij ’t Wielke in Meers. Deze speelvoorziening wordt geheel vernieuwd. Samen met Stichting speeltuin ’t Wielke is het ontwerp voor het nieuwe speeltuintje tot stand gekomen.

Werkzaamheden

Begin week 26 vinden grondwerkzaamheden plaats, bestaande speeltoestellen worden verwijderd en nieuwe toestellen worden geplaatst.
Ook zal een kabelbaan worden gerealiseerd. Omdat het gras bij de kabelbaan enkele weken nodig heeft om aan te groeien, zal het zitje van de kabelbaan later worden gemonteerd.
Omwonende van speeltuin ’t Wielke zullen enige overlast ondervinden van het werkverkeer en de werkzaamheden. Meer info vind je hier.

Vragen

Omwonenden die hier vragen over hebben of aanvullende informatie wensen, kunnen contact opnemen met de gemeente via
046-435 93 93 of per mail via info@gemeentestein.nl.