Podium voor verhalen uit Stein

Vrijdag 15 juni 2018

In de gemeente Stein zorgen we samen voor elkaar en houden we onze dorpskernen levendig. Dat is mogelijk door de inzet van veel vrijwilligers en initiatieven in onze gemeente. Zij hebben mooie verhalen te vertellen over hoe zij bijdragen aan een mooi en bruisend Stein. Door en voor al deze verhalen is een platform gemaakt: www.datmaaktsteinvoormij.nl. Wethouder Hub Janssen lanceerde het platform deze week samen met alle DOP teams uit de gemeente.

Dat maakt Stein voor mij

Datmaaktsteinvoormij.nl is dé plek voor verhalen van inwoners, verenigingen en ondernemers over wat Stein voor hen Stein maakt. “De gemeente is trots op alle burgerinitiatieven en betrokken vrijwilligers die daaraan dagelijks hun steentje bijdragen”, vertelt wethouder Janssen, “Als waardering voor hen en om andere inwoners te inspireren is een online platform ontwikkeld. De gemeente wil hiermee het goede leven in Stein zichtbaar maken en de verhalen van inwoners een podium bieden”.

Verhalen uit Stein

De gemeente gaat op zoek naar verhalen van inwoners, verenigingen en ondernemers die een kijkje geven in het leven in Stein. Nieuwsgierig naar de verhalen voor en door inwoners uit Stein? Ga naar www.datmaaktsteinvoormij.nl. Heb je zelf ook een verhaal? Laat het ons weten via communicatie@gemeentestein.nl en wie weet staat jouw verhaal binnenkort op het platform.