18 juni inventarisatieavond verkeersarrangement Stein

Maandag 11 juni 2018

Wordt er in jouw straat hard gereden? Fietsen jouw kinderen over een drukke weg zonder fietspad naar school? Zijn er te weinig parkeerplaatsen in de buurt? Als dit voor jou herkenbare vragen zijn, kom dan op maandag 18 juni om 19.00(inloop) uur bij MFC de Grous voor de bijeenkomst over het verkeersarrangement kern Stein, want jij weet het beste wat er in jouw buurt speelt. Samen maken we jouw buurt verkeersveiliger. Tijdens deze avond wordt ook het verdere verloop van dit verkeersarrangement toegelicht.

Meedenken en meedoen? Dat kan digitaal via www.verkeerstein.nl

Inwoners van Stein-Centrum, Oud-Stein, Kerensheide en Nieuwdorp ontvangen hierover een flyer per post. Download de flyer hier (PDF, 3.7 MB). Geïnteresseerden voor deze bijeenkomst wordt verzocht zich aan te melden via administratieMRO@gemeentestein.nl o.v.v. Verkeersarrangement Stein.