Gemeente zoekt inwoners digitaal op met nieuwsbrief

Woensdag 6 juni 2018

De gemeente Stein wil dat inwoners altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in hun leefomgeving. Om hier nog beter in te voorzien, lanceert de gemeente een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief deelt lokaal nieuws, maar ook activiteiten en bijzondere verhalen uit de gemeente. De nieuwsbrief maakt het voor inwoners makkelijk gemeentenieuws te ontvangen en te volgen. De nieuwsbrief is altijd actueel en dichtbij.

Meld je aan

Inwoners kunnen zich eenvoudig via de website van de gemeente aanmelden voor de nieuwsbrief. Hierbij kunnen inwoners ook aangeven waar ze informatie over willen ontvangen. Ze kunnen hun interesses aangeven, zoals recreƫren en genieten, ondernemen, zorg en ondersteuning en dienstverlening. Daarnaast kunnen ze aangeven van welke dorpskernen ze nieuws willen ontvangen.

Wil je ook het laatste nieuws van de gemeente ontvangen? Meld je dan gratis aan via: www.gemeentestein.nl/nieuwsbrief.