Inloopmiddag haalbaarheidsstudie brug Stein - Maasmechelen

Dinsdag 1 mei 2018

Gemeente Stein en Maasmechelen werken samen om te komen tot een nieuwe verbinding over de Maas met als doel de grensregio’s beter te ontsluiten voor bezoekers, recreanten en inwoners. Het initiatief hiervan komt van de DOP’s Meers en Maasband.

In opdracht van de gemeenten heeft onderzoeksbureau Movares recent een haalbaarheidsstudie uitgevoerd met als doel te komen tot een oordeel over de realiseerbaarheid van deze brug. Om inwoners de gelegenheid te bieden om kennis te nemen van de onderzoeksresultaten vindt op maandag 14 mei van 16.00 tot 20.00 uur een inloopmiddag plaats bij ‘Bie Gerda’ in Meers. Deskundigen zullen aanwezig zijn om toelichting te geven en om vragen te beantwoorden.

Iedereen is van harte welkom!